joi, 28 august 2008

Steaua a invins Galatasaray Istanbul si s-a calificat pentru a treia oara consecutiv in grupele UCL
 
Steaua Bucuresti a obtinut calificarea in grupele Ligii Campionilor pentru a treia oara consecutiv, dupa ce a trecut in mansa secunda a turului trei preliminat al celei mai importante competitii intercluburi de Galatasaray Istanbul cu scorul de 1-0, singurul gol al intalnirii fiind reusit de Banel Nicolita in minutul 56.

Steaua a învins cu 1-0 pe Galatasaray

Steaua a încheiat la Bucureşti ceea ce începuse la Istanbul. După egalul din tur, 2-2, roş-albaştrii au învins în Ghencea cu 1-0 pe Galatasaray, prin reuşita lui Bănel Nicoliţă şi au ajuns pentru a treia oară consecutiv în grupele Champions League.

Galata a arătat din start că a venit să câştige la Bucureşti şi Kewell a ţintit transversala în minutul 4, la o minge întoarsă de Nonda. Steaua şi-a revenit însă destul de repede, a echilibrat meciul, iar în minutul 25 şutul lui Arturo a trecut la doar câţiva centimetri de bara din stânga a lui Aykut. Nevoită să atace, după pauză, Galata s-a deschis. Steaua a fost foarte aproape de gol în minutul 53 prin acelaşi Arturo, a cărui lovitură de cap a fost respinsă de transversală. Totuşi, şase minute mai târziu a venit şi golul. Nicoliţă, plecat din ofsaid la pasa lui Toja, l-a executat cu sânge rece pe Aykut. Turcii s-au repezit în faţă, dar au făcut-o haotic şi tot Steaua era să înscrie, în minutele 77 şi 86, de fiecare dată prin Dayro Moreno. 1-0 scor final şi Steaua pătrunde pentru a treia oară consecutiv în grupele Ligii Campionilor.

Bănel Nicoliţă este din nou eroul Stelei. Meciul anului pentru Steaua s-a încheiat cum nu se putea mai bine.

SINCRON GIGI BECALI, patron Steaua: "Am avut astăzi o credinţă mai mare ca niciodată şi mi-am pus speranţa în mâinile Domnului."

SINCRON DUMITRU DRAGOMIR, preşedinte LPF: "Nu v-am spus că merg pe mână Stelei? Bine joacă Bănel. Felicitări şi patronilor că au adus jucători bunicei."

SINCRON MICHAEL SKIBBE, antrenor Galatasaray: "Felicitări Stelei pentru că a ajuns în grupe. Însă din păcate arbitrul nu a văzut ce a văzut toată lumea. Golul lui Nicoliţă a fost din ofsaid."

SINCRON MARIUS LĂCĂTUŞ, antrenor Steaua: "Este cea mai mare performanţă. Şi dacă este cea mai mare performanţă, fiţi siguri că este şi cea mai fericită zi."

Niciun comentariu: